Social

Bărbat bătut și aruncat într-o fântână, găsit mort la aproape o lună de la crimă

Un bărbat de 39 de ani bătut și aruncat într-o fântână din localitatea Ipotești, județul Botoșani, a fost găsit mort la aproape o lună de la incident, informează Mediafax.

Politiștii botoșăneni anunță, vineri seara, că în urmă cu cinci zile au fost anunțați despre gasirea cadavrului unui bărbat de 39 de ani într-o fântână din Ipotești.

A fost deschisă o anchetă pentru ucidere din culpă, iar din verificări s-a stabilit că bărbatul a fost bătut de doi tineri, de 18 si 27 de ani, pe care îi cunoștea și cu care ar fi băut în noaptea de 23/24 octombrie 2020.

Din cercetări a rezultat că între victimă și cei doi agresori ar fi izbucnit un conflict spontan, tinerii aplicându-i mai multe lovituri, după care l-ar fi aruncat-o în fântână.

Astfel, a fost schimbată încadrarea faptei, cercetările fiind continuate pentru omor.

Vineri au avut loc percheziții la locuințele celor doi suspecți, fiind ridicate „mai multe mijloace materiale de probă”.

De asemenea, au fost depistați cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei, fiind conduși la audieri. Unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore, iar celălalt a fost plasat sub control judiciar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!