Social

CAZ ȘOCANT. O tânără de 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă. Nimeni nu a intervenit

Într-o lume în care se presupune că trebuie să fim mai buni, apar tot felul de cazuri șocante și de-a dreptul desprinse din scenarii de filme horror. O tânără din Iași de numai 19 ani a fost urmărită și violată în plină stradă, iar în ciuda țipetelor de disperare ale fetei, nimeni nu a intervenit pentru a o salva.

O tânără de numai 19 ani a fost violată în plină stradă și nimeni nu a intervenit, căci țipetele ei de disperare nu au putut fi auzite. Potrivit informațiilor oferite de bzi.ro, fata de 19 ani a mers la un amic din comuna Scânteia pentru a-l chema pe iubitul ei acasă.

După ce a plecat din casa băiatului cu pricina, tânăra a fost urmărită de un individ din aceeași comună, care a abuzat-o în plină stradă. Disperată, fata a început să țipe, însă nimeni nu a auzit-o și nu a intervenit pentru a o putea salva.

După ce a reușit să scape, fata a mers acasă, acolo unde a povestit familiei tot ce s-a întâmplat. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de viol și au făcut verificări. La scurt timp l-au ridicat pe individul care se numește Constantin Chiriac și l-au reținut pentru 24 de ore, mai notează sursa citată. În urma faptelor sale, violatorul a fost arestat preventiv.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Iași privindu-l pe inculpatul Constantin Chiriac, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Constantin Chiriac, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Constantin Chiriac”, au precizat magistrații ieșeni.

Medic endodont Dr. Reșit Ayla
Dr. Reșit Ayla – CLICK PE IMAGINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!