Ciolacu: Un haos mai mare decât este acum nu putea fi creat nici măcar de PSD. Am hotărât depunerea unei moțiuni de cenzură în august

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi, după ședința CExN al PSD, că va fi depusă o moțiune de cenzură în luna august pentru demiterea Guvernului Orban. Ciolacu i-a răspuns și președintelui Klaus Iohannis, care a criticat dur PSD.

„Înțeleg problema președintelui după pierderea controlului de către guvernul său asupra pandemiei. Ceea ce nu înțeleg e obsesia sa de a găsi vinovați în altă parte. Disperarea cu care atacă PSD confirmă faptul că guvernul său a pierdut controlul total”, a declarat Ciolacu.

Președintele PSD a precizat că în luna august va fi depusă o moțiune de cenzură pentru demiterea guvernului PNL.

„Acesta este rezultatul unei guvernări interesate doar de alegeri, de furat și de a împărți funcții publice către membrii PNL. Un haos mai mare decât e acum nu poate fi creat nici măcar de PSD sau opoziție. De aceea am hotărât azi depunerea unei moțiuni de cenzură în luna august”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu le-a transmis liderilor din teritoriu că își asumă depunerea unei moțiuni de cenzură și adoptarea acesteia de către Parlament.

PSD are nevoie de voturile Pro România și UDMR. Cei din urmă au anunțat că nu vor semna o moțiune, iar voturile Pro România sunt negociate de Victor Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!