Politica

Comunitatea Tătară își arată Unitatea pentru Susținerea lui Florin MITROI la Consiliul Județean Constanța

Florin Mitroi are o legătură strânsă cu comunitatea tătară, a dovedit-o de-a lungul timpului prin multe inițiative și proiecte concretizate. Comunitatea tătară este o minoritate etnică importantă în Dobrogea, cea mai mare etnie din județul Constanța, iar Mitroi a fost activ în promovarea culturii și tradițiilor acestei comunități în localitatea pe care o conduce.

Aceste eforturi susținute arată dorința lui Florin Mitroi de a promova multiculturalismul și de a crea un mediu, inclusiv în Valu lui Traian, unde diverse comunități etnice pot coexista și se pot dezvolta armonios. De asemenea, a colaborat cu liderii comunității tătare pentru a se asigura că inițiativele lor sunt integrate în planurile de dezvoltare locală și în creșterea conștientizării și aprecierii diversității culturale în rândul locuitorilor.

Florin Mitroi, a ales să candideze la Consiliul Județean Constanța din partea PNL, având are o susținere puternică din partea comunității tătare din județ. Fildis Resit, unul dintre liderii comunității tătare din România și Vicepreședinte al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) susține că Florin Mitroi este singurul candidat la CJ Constanța care le poate susține proiectele, având o relație de colaborare bazată pe respect reciproc și pe interesul comun de a promova și conserva cultura, tradițiile și identitatea tătarilor din județul Constanța.

Această colaborare indică un angajament solid pentru dezvoltarea comunității și pentru conservarea diversității multiculturale, multietnice în județul Constanța. Dobrogea fiind un model internațional de conviețuire multietnică, contribuind în mod unic la îmbogățirea bagajului cultural și tradițional, făcând astfel, România mai frumoasă.

Votăm Florin Mitroi la Consiliul Județean Constanța pe 9 iunie!

Florin Mitroi a dovedit mereu susținerea față de comunitatea tătară și este SINGURUL CANDIDAT la Consiliul Județean Constanța, care POATE, VREA și GARANTEAZĂ în același timp, cu sinceritate, că va susține necondiționat comunitatea tătară, la promovarea și conservarea culturii, tradițiilor și a identității tătare în județul Constanța, așa cum o va face cu toate comunitățile din județ.

Țin să menționez că nu candidez pentru nici o funcție și nu am absolut nici un interes sau înțelegere personală ascunsă față de tătari. Singurul meu interes este comunitatea tătară! Tot ceea ce fac, este să ajut această comunitate frumoasă, să se dezvolte, respectând și promovând principiile fundamentale care stau la baza identității noastre. Dacă vrem să schimbăm lucrurile în bine, împreună cu Florin Mitroi, cu siguranță vom reuși să dezvoltăm comunitatea!”, a declarat Fildis Resit, unul dintre liderii comunității tătare din România și Vicepreședinte al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!