Dr. Aila Reșit (candidat independent): Dacă s-ar vrea, am putea face, foarte multe pentru Constanța. Totul depinde de voința noastră.

Dr. Aila Reșit – Candidat independent pentru Primăria Constanța și Consiliul Local Constanța, a lansat o ipoteză pe pagina ei de socializare. Dr. Aila Reșit subliniază că un primar independent, nu are nevoie de consilierii ”lui”, deoarece dacă proiectele sunt făcute corect în beneficiul Constanței și constănțenilor, aceștia nu s-ar opune indifirent din ce partid fac parte. Redăm mai joi textul integral.

”Un primar independent, nu are nevoie de consilierii ”lui”, în Consiliul Local. Din contră, Constanța are nevoie de un primar independent, cu un Consiliu Local reprezentat din toate sferele. Atunci când propui proiecte corecte în beneficiul Constanței și a constănțenilor, nu ar exista vreun consilier local care să se opună, indiferent de culoarea politică. O majoritate în Consiliul Local, îndreptată către o direcție, ar însemna trecerea unor proiecte, în favoarea grupului majoritar.

Dacă s-ar vrea, am putea face, foarte multe pentru Constanța. Totul depinde de voința noastră. Dacă noi, vrem să schimbăm în bine Constanța, trebuie să aducem în primele rânduri, oameni valoroși, care nu urmăresc interesele personale sau de grup, ci interesele Constanței și a constănțenilor. Cei mai mulți, cred este nevoie de oameni cu experiență în administrație. Este total greșit! Este vorba de VOINȚĂ! Un om capabil, este acela care reușește să coaguleze în jurul lui, profesioniști din toate domenile. Nimeni nu le știe pe toate! Eu personal, nu am intrat în această luptă electorală pentru a mă afirma în politică. Sunt medic, am o carieră minunată, îmi iubesc meseria și nu sunt atrasă după anumite funcții publice, candidez pentru că vreau să contribui la dezvoltarea Constanței și bunăstarea constănțenilor.

Se cheltuie sute de mii, milioane în această campanie de ”canibalizare” pentru Primăria Constanța. Oare cu ce scop? Cum își vor recupera banii? Eu nu am această putere financiară! Reclama mea, sunteți voi … cei care mă cunoașteți și aveți încredere în mine. Eu m-am expus, mi-am făcut datoria intrând în această competiție. Este rândul vostru să luptați votând și să le explicați părinților, copiilor, bunicilor, vecinilor, prietenilor, etc, ce este mai bine pentru Constanța noastră. Garantez că mă voi lupta pentru dezvoltarea Constanței și bunăstarea constănțenilor. Aveți încredere! Sunt medic, nu politician!” transmite prin intermediu paginii de socializare, Dr. Aila Reșit – Candidat independent pentru Primăria Constanța și Consiliul Local Constanța

Pentru postul de primar al municipiului Constanța este o luptă mare, 17 candidați aspiră la această functie: Decebal Făgădău (PSD), Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Dr. Aila Reșit (independent), Anton Traian Antoniadis (Uniunea Elenă din România); Claudiu-Iorga Palaz (PMP), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU-SL), Corina Martin (PER), Tudorel Chesoi (ANT), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Dan Aionesei (Mișcarea Patrioților Români – Dreapta Liberală), Victor Cruceru (ALDE), Constantin Frățilă (LORD), Muncianu Sorin Titus (Partidul Neamul Românesc) și Marian Vasiliev (independent).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!