Politica

Emil Boc, liderilor PNL: Ne lipsește fermitatea față de cei care ne fac albie de porci

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, s-a plâns în ședința PNL din Parlament că partidul nu ia atitudine față de „cei care ne fac albie de porci”, cu privire la Ludovic Orban și susținătorii acestuia, spun surse din ședință.

„Lăsați echipa de negociere sa meargă, sa negocieze și să vedem ce rezultat vor avea. Nu strica aceasta psihoterapie colectivă pe care o facem. Trebuie sa așteptăm echipa de negociere sa vina in fata, apoi avem 10 12 ore, dăm vot în BPJ. Lipsa de fermitate fata de cei care ne fac albie de porci de la tribuna Parlamentului …eu cred că greșim foarte mult. Trebuie înțeleasă democratia de partid”, a spus Emil Boc în BPN PNL.

Virgil Popescu a declarat și el: „În momentul in care Orban anunță că face orice pentru suspendarea Președintelui, e o linie roșie. Suntem la guvernare datorita lui Iohannis, trebuie să luăm măsuri ferme, avem o declarație publica a lui deocamdată”.

One thought on “Emil Boc, liderilor PNL: Ne lipsește fermitatea față de cei care ne fac albie de porci

  • Boc a uitat cand a fost Prim Ministru si traian basescu presedinte au inchis zeci de spitale au tăiat din salarii la oameni ca primar jos pălăria clujul unu dintre cele mai frumoase orașe el să-și vadă de orașul lui oricum PNL si USR au distrus Romania sa nu mai de-a vina pe cei din PSD la alegerile următoare daca or rezista pana atunci or sa fie istorie nici 10 Procente nu or sa mai aiba

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!