Politica

Florin Cîțu, avertisment pentru PSD: ”Liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea fac aceste reforme astăzi”

Premierul Florin Cîţu susţine că liberalii vor fi la guvernare opt ani şi de aceea face reforme, pentru a se asigura că acest lucru se va întâmpla. „O guvernarea liberală pentru România opt ani va arde foarte multe etape, etape pe care trebuia să le ardem în anii ’90 şi nu le-am ars”, consideră el.

„Această guvernare are rolul de a ne asigura că vom guverna România cel puţin opt ani. De aceea, fac aceste reforme. Vreau să le spun românilor că liberalii vor fi la guvernare opt ani, de aceea fac aceste reforme astăzi, de aceea e nevoie este nevoie de aceste reforme astăzi şi le putem face ca să ne asigurăm guvernarea cel puţin opt ani. O guvernarea liberală pentru România opt ani va arde foarte multe etape, etape pe care trebuia să le ardem în anii ’90 şi nu le-am ars”, a declarat Florin Cîţu, marţi, la Radio Guerilla.

El a precizat că liberalii vor aşeza România pe o direcţie şi aceasta nu va mai putea fi destabilizată aşa de uşor.

„Vreau să creăm pentru România cel puţin opt ani de zile de liberalism. Avem nevoie de asta după 30 de ani de socialism cu faţa umană şi 45 de comunism, avem nevoie de liberalism cel puţin opt ani. Vom aşeza România şi economia pe o direcţie care nu o să mai poată să fie destabilizată aşa uşor după aceea”, a afirmat premierul Cîţu.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!