Diverse

Gardul casei lui Gigi Becali vandalizat de suporterii FCSB. Polițiștii anchetează cazul

Poliţia a deschis o anchetă după ce gardul reşedinţei din Aleea Alexandru a lui Gigi Becali a fost vandalizat de fanii numulţumiţi de plecarea antrenorului Edward Iordănescu.

„Pleacă! Mori, Gigi!”, a fost scris pe gardul din Aleea Alexandru.

„Satana, pleacă!”, a fost mesajul de pe zidul cantonamentului din Berceni.

Potrivit ProX, Becali a fost cel care a reclamat la poliţie aceste mesaje scrie pe proprietăţile lui.

După demiterea lui Iordănescu, suporterii FCSB din peluza Nord au dat publciităţii un comunicat ironic la adresa patronului echipei.

„Cu deosebit respect şi bucurie în suflet suntem absolut încântaţi de noile / vechile schimbări din clubul nostru. Apreciem dorinţă de dialog, dar o consideram absolut inutilă, atât timp cât visul oricărui suporter a devenit realitate! Ne-am dori mereu că patronul să fie director sportiv, magazioner, maseur, doctor, copil de mingi, ofiţer de presa, contabil, sef la marketing şi mai ales antrenor! Ne-au lipsit cele cinci schimbări la pauză, fotbalul spectaculos fară rezultate, lipsa oricărei perspective la câştigarea campionatului sau la o participare decentă în cupele europene. Ne lipsesc cuvintele frumoase cu care sunt distruşi jucătorii, transferurile pentru 2 meciuri, umilirea suporterilor, legendelor, celor care iubesc cu adevărat aceasta echipa, s.a. Un prim pas important şi ratat până acum ar fi un nou stadion, în spatele vilei din pipera, fară tribune (da-i dracu de suporteri, pot merge la alte echipe) unde patronul multifuncţional să poată fi şi sef de galerie, suporter de rand sau ultras feroce (poate şi puţin huligan). Viaţă noastră are sens acum!”, se arată în comunicat.

FCSB a anunţat oficial, duminică, despărţirea de antrenorul Edward Iordănescu.
Începând de luni, finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a avut mai multe ieşiri publice, în care a criticat dur atât jocul echipei pregătite de Edward Iordănescu, cât şi pe tehnician, în ciuda înţelegerii pe care o avea în acest sens cu antrenorul principal.

Sub presiunea patronului, Iordănescu a acceptat rezilierea contractului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!