Horia Țuțuianu, îi tratează pe oamenii care vor fi băgați în carantină drept vinovați!

Mamaia, orașul fantomă Autoritățile au luat decizia să aducă 1.500 de români din Italia în carantină la Mamaia. Zona dintre Năvodari și Constanța e o colecție de blocuri aruncate parcă din cer de un zeu care a amestecat berea, vinul, ginul, tequila și maioneza. Sute de hoteluri sau de clădiri uriașe stau degeaba. Dar Horia Țuțuianu, cel care a devenit șeful Consiliului Județean după ce PSD a câștigat alegerile din 2016, susține că cei 1.500 de tați și soții, de copii, frați și surori, sunt un pericol.
”1500 de români aduși din zone roșii vor fi carantinați în Constanța. Este un act iresponsabil! Lipsa testelor, a disponibilului de paturi, a echipamentelor necesare într-o situație atât de gravă – conduce la o criză sanitară și umanitară. ESTE UN ACT IRESPONSABIL, FARA PRECEDENT!!!” Horia Țuțuianu, șeful CJ Constanța: ”Fac apel la Președintele Iohannis, la Guvernul României să ia măsurile care se impun și să nu transforme Constanța într-un județ izolat”, mai spune politicianul.
De ce un județ izolat? Dacă avansăm în consecințele logicii propuse de Țuțuianu, ce facem, ne tratăm bolnavii fiecare după locul de unde vin? Constănțenii vor ajunge la Balș, dacă sunt grav bolnavi, și vor fi îngrijiți de medici din Ardeal plus de doi moldoveni iscusiți din Chișinău. Umanitatea noastră a căzut într-un an bisect Mai deunăzi, un senator PMP îi stigmatiza pe oamenii veniți din Italia.
Astăzi, un șef de CJ din PSD nu-i vrea în județul pe care-l conduce. Da, există multe zile, luni și ani în care suntem regățeni și moldoveni, bugetari și privați, dinamoviști și steliști, tineri și vârstnici. Dar în anul bisect 2020, în fața unei amenințări probabil unice în viața generațiilor noastre, suntem români și oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!