Social

INCREDIBIL Şofer dus cu Poliţia la bancomat să scoată banii de şpagă. Unii mulţumiți doar cu lapte şi brânză.

Şofer dus cu Poliţia la bancomat să scoată banii de şpagă, incredibila ancheta DNA, în care sunt implicaţi mai mulţi poliţişti de la Rutiera din Botoşani. Alţi poliţişti s-au mulţumit doar cu lapte şi brânză.

La începutul acestei luni nu mai puţin de 16 poliţişti de la Serviciul Rutier Botoşani au fost duşi pentru audieri într-un dosar masiv de luare de mită şi abuz în serviciu. Opt dintre aceştia au fost iniţial arestaţi, după care plasaţi sub control judiciar.

Procurorii DNA îi acuză pe poliţiştii de la rutieră că au luat şpagă de la şoferi pentru a închide ochii la tot felul de nereguli grave. Printre aceştia se află şi un comisar de Poliţie. În timpul anchetei au fost scoase la iveală detalii scandaloase şi greu de crezut.

Printre altele se bănuiește că doi poliţişti de la rutieră au escortat un şofer până la bancomat ca să fie sigură cu le dă şpaga, arată monitorulbt.ro. Bărbatul a fost oprit în trafic pentru o abatere la legislaţia rutieră dar nu avea niciun ban în portofel. În schimb avea cardul şi bani în cont.

Pentru a nu rata şpaga, poliţiştii l-au dus pe şofer, cu maşina poliţiei, până la un bancomat, să scoată banii promişi. Se fac investigaţii pentru a vedea dacă acest lucru se probează.

Alţi poliţişti de la rutieră nu au fost atât de pretenţioşi. S-au mulţumit şi cu produse lactate pe post de şpagă spun jurnaliştii de la monitorulbt.ro.

Mai precis, pe drumul Vlădeni-Leorda, din judeţul Botoşani, un şofer a fost prins cu o abatere rutieră pentru care risca să-şi piardă permisul de conducere. Pentru a scăpa basma curată le-a dat poliţiştilor câte un pachet cu lactate, în valoare de 50-60 de lei.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!