Politica

Liviu Dragnea rămâne închis. Cine este judecătorul care i-a respins cererea de eliberare condiționată

Liviu Dragnea rămâne închis. Claudiu-Eduard Corobana de la Tribunalul Bucureşti a respins cererea de eliberare condiționată în cazul lui Liviu Dragnea, în ciuda recomandărilor făcute de comisia de liberări condiţionate din Penitenciarul Rahova. Ce a făcut magistratul, în 2018, împotriva fostului lider PSD.

Claudiu Corobana de la Tribunalul Bucureşti a judecat şi respins eliberarea lui Liviu Dragnea, deşi în 2018 ar fi făcut sesizare în nume propriu la CSM împotriva sa, scrie luju.ro. Acesta ar fi semnat sesizarea anti-Dragnea trimisă la CSM de către Forumul Judecătorilor din România.

Vezi AICI demersul din 2018 al magistraţilor împotriva liderilor PSD, care au reclamat existenţa unui stat paralel în justiţie, și adresa acestora către CSM de completare a semnatarilor adresei iniţiale cu o nouă listă de judecători şi procurori care s-au raliat în nume propriu demersului anti-PSD, listă în care, la poziţia 31, se regăseşte Claudiu Corobana de la Tribunalul Bucureşti.

Liviu Dragnea va rămâne în închisoare până în luna august
Magistrații Tribunalului București au respins, astăzi, cererea fostului lider al PSD de eliberare condiționată. Este vorba despre contestația pe care Liviu Dragnea a depus-o după decizia dată de Judecătoria Sectorului 5. Atunci, de asemenea, îi fusese respinsă cererea de eliberare condiționată. A contestat decizia, a venit la Tribunal în încercarea de a-i convinge pe magistrați, dar aceștia au respins solicitarea sa.

Astfel, Liviu Dragnea va rămâne după gratii cel puțin până în luna august pentru că, la finalul lunii august, el va putea cere din nou eliberarea condiționată.

Cererea iniţială privind eliberarea condiţionată a fost depusă la Judecătoria Sectorului 5, însă a fost respinsă ca neîntemeiată. Magistrații și-au motivat acea decizie prin faptul că Liviu Dragnea nu ar fi dat suficiente dovezi de îndreptare. Judecătorii au admis faptul că fostul șef PSD a avut un comportament corespunzător în închisoare, dar că acest fapt nu ar fi un argument pentru eliberarea sa.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!