Politica

Marcel Ciolacu acuză șeful statului, Klaus Iohannis: ”Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă”

Liderul PSD Marcel Ciolacu a transmis marți că este fals ce a afirmat președintele Klaus Iohannis că doar Portugalia a depus PNRR.

„Iohannis minte din nou pentru Guvernul Său!!! ”Din informațiile mele, până acum doar Portugalia a depus PNRR”. Fals! Iar nu sunteți pe fază și ați rămas în urmă, domnule Iohannis. Vă ajutăm noi unde să găsiți informații solide și documente europene despre ce fac alte țări în timp ce Guvernul dvs doarme în bocanci.

Italia a depus PNRR AZI, așa cum a anunțat premierul Mario Draghi. Luați și citiți, domnule Iohannis. Mai mult, acum două zile, premierul Draghi a prezentat Planul în Parlament. Așa cum se face!!!! https://www.governo.it/it
Franța și Germania au prezentat azi în comun și vor depune joi, de asemenea, planurile lor la Comisia Europeană. Luați și citiți, domnule Iohannis. Planul Frantei https://bit.ly/2Pq7ikk și Planul Germaniei https://bit.ly/2S8XqfZ
Spania a aprobat planul lor și îl vor trimite, de asemenea, la Bruxelles în foarte scurt timp. Luați și citiți de la ”socialistul” Pedro Sanchez, domnule Iohannis https://bit.ly/2R0Dlbc. Și planul Spaniei https://bit.ly/3gIW6dO
Numai Guvernul dvs, domnule Iohannis, s-a întors cu capul în traistă de la Comisia Europeană. Chiar dvs ați promis că PNRR va fi trimis până pe 30 aprilie, iar acum o dați la întors ca un școlar prins cu temele nefăcute.

Înțelegeți că nu puteți. Că aveți un guvern incapabil. Înțelegeți că e nevoie de consultarea mediului de afaceri, a sindicatelor și a organizațiilor neguvernamentale pentru a reuși.

Înțelegeți că toate țările civilizate au prezentat acest Plan în Parlamentele naționale.

Încetați să NU mai fiți pe contrasensul Europei!”

Președintele Klaus Iohannis a declarat marti la Cotroceni, referitor la PNRR:

„Din informațiile mele o singură țară a depus planul – Portugalia, care deține și președinția rotativă. Majoritatea statelor europene nu au finalizat pregătirea planurilor. Lucrează la ele împreună cu Comisia, ceea ce facem și noi”, spune Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!