Social

O femeie a căzut de pe faleza Cazinoului din Constanța peste stabilopozi

O femeie a căzut de pe faleza Cazinoului din Constanța peste stabilopozi, după ce s-ar fi aplecat prea mult peste balustrada de protecţie, prăbuşindu-se în gol de la o înălţime de aproximativ doi metri, transmite Agerpres.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea”, autorităţile s-au mobilizat în urma unui apel primit la 112, la faţa locului fiind trimise o autoscară, un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de stingere. Victima a suferit leziuni uşoare, refuzând să fie transportată la spital.

„Femeia, în vârstă de 45 ani, a fost ridicată la nivelul falezei şi predată echipajului SMURD, pentru examinare medicală. Victima refuză transportul la spital.”, a transmis ISU.

Incidente similare
În urmă cu 6 ani, tot în iunie, o femeie a fost grav rănită după ce a căzut în gol peste stabilopozi. Balustrada de protecţie de pe faleza Cazinoului din Constanţa, pe care s-a sprijinit pentru a-şi face o fotografie, s-a rupt. În anul 2018, un cadavru a fost descoperit pe Plaja 3 Papuci din Constanţa. Trupul neînsufleţit se afla între stabilopozi. Tot în urmă cu 3 ani, un bărbat a căzut de pe pe stabilopozii din Portul Constanța. Spre norocul lui, mai mulți scafandrii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanța se aflau în zonă, la un antrenament. Incidentul s-a petrecut chiar sub ochii lor și au reușit să intervină la timp.

Există mai multe pericole vara, la mare. Curenții puternici pot trage în larg chiar înotătorii experimentați și puternici. E pericol de înec, dar și de accidentări atunci când valurile se sparg puternic pe plajă și de stabilopozi. Riscul e să suferiți contuzii, leziuni ale măduvei spinării la surferi, etc. Alegeți o plajă cu salvamar, care vă poate spune care sunt condițiile în apă și care vă poate ajuta, la nevoie.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!