PER Constanța își prezintă candidații de la parlamentare

Conferință de presă desfășurată la sediul din Constanța, a Partidului Ecologist Român. Daniel Moraru, Fildis Reșit, Nicoleta Florea și Menabit Ozghiun își anunță public candidatura la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 și dau startul campaniei electorale.

Daniel Moraru, președintele PER Constanța, a menționat faptul că la Constanța, au refuzat să primimeacă pe listele lor de la alegerile parlamentare, personaje politice, din alte formațiuni asta datorită faptului că au o resursă bogată, au oameni integrii, care au dovedit în viața socială și publică, că pot fi de folos comunității, chiar dacă nu au experință politică. Totodată specifică, că experiența politică de multe ori viciază actul politic, atunci când nu este făcută cu sinceritate, atunci când nu este făcută cu consegvență și cu spirit de echipă.

”În primul rând, vreau să spun că PER filiala Constanța, are o echipă unită, o echipă tânără, o echipă care va performa și la alegerile parlamentare. De data aceasta ne-am îmbogățit, avem noi membri, avem un nou suflu, avem parteneriate politice încheiate, având același scop, dezvoltarea României și dezvoltarea regiunii Constanța – Dobrogea, astfel încât să transmitem un mesaj cât mai clar, tuturor cetățenilor” a declarat Daniel Moraru, președintele PER Constanța și prim-vicepreședinte PER la nivel național.

Redăm intergral mai jos, înregistrarea de la conferința PER Constanța, susținută de capii listelor la Camera Deputaților și la Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!