PER Constanța prinde forță pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

Partidul Ecologist Român ar putea fi una dintre surprizele de la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. Ca urmare a unor negocieri desfăşurate la nivel naţional, ecologiştii au reuşit să încheie protocoale de susţinere şi colaborare cu numai puţin de 10 formaţiuni politice și ONG-uri!

Altfel spus, PER a reuşit să atragă sub cupola lor majoritatea partidelor mici neparlamentare. Unul din partide fiind PNŢCD, iar obiectivele colaborării cu “ţărăniştii” sunt depunerea listelor comune de candidaţi pentru alegerile parlamentare, împreună cu celelalte partide şi reprezentanţi ai societăţii civile, pe sigla Partidului Ecologist Român. Astfel, până şi preşedintele PNŢCD, Aurelian Pavelescu, va candida pentru Senatul României de pe listele PER Bucureşti. Având în spate şi susţinerea celor 10 partide, PER a reuşit să depună liste complete în 41 dintre cele 42 de circumscripţii, singura excepţie fiind judeţul Buzău.

Daniel Moraru, președintele filialei județene Constanța și vicepreședinte PER pe plan național, un antreprenor de succes de peste 30 de ani, s-a implicat în viața politică, fiind considerat un luptător anti-PSD, fapt pentru care lista PER Constanța pentru Camera Depuaților și Senat se regăsesc, oameni curați și implicați în comunitățile din care fac parte.

Cine sunt primii pe listă la Camera Deputaților și la Senat din partea PER Constanța?

Daniel Moraru candidat la Camera Deputaților. Cei 30 de ani de antreprenoriat l-au ajutat să dobândescă o viziune modernă, susținută pe criterii de valori europene. A absolvit Facultatea de Drept a Universității Spiru Haret din București și un master în “Studii Europene de Administrație Publică” în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative din Brașov. Și-a completat cunoștințele de specialitate prin cursuri postuniversitare de Management Portuar și Securitate Maritimă a României, precum și de Management al Infrastructurilor Critice în cadrul Academiei Navale ,,Mircea Cel Bătrân” din Constanța.

Fildis Reșit candidat la Camera Deputaților. Președintele Uniunii Culturale a Tătarilor din România (UCTR și PER au încheiat un protocol pe plan național). Este dublu absolvent al Academiei Navale ,,Mircea Cel Bătrân” din Constanța, secția Exploatări Portuare și Navigație. Fiind ofțer de marină a navigat până în 2019 când a decis să se implice activ în probleme comunității tătare din România. Într-un timp foarte scurt a reușit să  coordoneze diverse activități, având o participare impresionantă la diverse evenimente, totodată, dorește implementarea mai multor proiecte în plan etnic.

Nicoleta Florea candidat la Senat. A studiat Fizica- Chimie la Universitatea „Ovidius” din Constanța, fiind în prezent profesoară de fizica la Liceul tehnologic „Lazar Edeleanu” Navodari. A venit de la Partidul Neamul Românesc și s-a implicat activ în diverse probleme de educație

Ozzy Menabit candidat la Senat. Consilier Local al Municipiului Mangalia din partea PER, fiind un membru activ al comunității, implicat în nenumărate activități sociale și administrative locale. Înainte să se implice în problemele comunității din Mangalia a fost angajat la poliția de frontieră.

4 comentarii la „PER Constanța prinde forță pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie

 • 3 noiembrie 2020 la 12:42
  Permalink

  Sper să iasă ceva frumos, trebuie schimbat sângele în politica românească!

  Răspunde
 • 3 noiembrie 2020 la 13:12
  Permalink

  La ce personaje sunt în politică, voi vota cu siguranta PER

  Răspunde
 • 3 noiembrie 2020 la 13:48
  Permalink

  Am votat PER la Locale voi vota PER si la parlamentare. Sunt intr-adevar o echipa care poate ajuta Constanta

  Răspunde
 • 3 noiembrie 2020 la 21:21
  Permalink

  Am avut buna placere ca Distinsa,Doamna Florea Nicoleta sa fie ,Profesor a ficei Mele..Pana să cunoască pe Doamna Florea Fica mea Nu iubea scoala ..Dar Atitudinea Doamnei Florea,A făcut din Fica mea Un elev Demn de urmat .Datorita Doamnei Profesor Florea Nicoleta..

  VOTATI UN OM SIMPLU PENTRU O ROMANIE MODERNA VOTATI FLOREA NICOLETA..

  TOT REAPECTUL DISTINSA DOAMNA PROFESOR..DIASPORA E DE PARTEA DVS…

  MERITATI MAI MULT.

  VA IUBESTE DIASPORA…SPANIA E CU DVS..DIASPORA E CU PER..

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!