PER Constanța: Vă rugăm să mergeți la vot. De votul tuturor românilor depinde modul în care va arăta țara în următorii 4 ani

În ultima conferință de presă înainte de ziua alegerilor parlamentare, Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților a subliniat importanța prezenței la urne pe 6 decembrie. Moraru a declarat că de votul tuturor românilor depinde modul în care va arăta țara în următorii 4 ani. Liderul PER Constanța a precizat că din moment ce se vor păstra măsurile de protecție nu va fi niciun pericol la secțiile de votare.

“Am criticat în mai multe rânduri derapajul actualelor partide. Au accentuat dezbinarea românilor. Tragem un semnal de alarmă astfel încât de pe 6 decembrie sa unim România”, a afirmat Daniel Constantin Moraru.

De asemenea, Moraru a declarat ca în viziunea ecologiștilor învățământul, sănătatea și economia sunt principalele domenii pe baza cărora trebuie reclădită România. Dintre toate însă, ecologistul susține că educația este prioritară. În plus, președintele PER Constanța a subliniat faptul că partidul din care face parte nu se opune progresului, așa cum a fost acuzat, ci propune progresul prietenos cu natura prin exploatarea responsabilă a resurselor pe care le are țara.

Alături de Daniel Moraru a fost Fildis Reșit, liderul tătarilor, la rândul său candidat PER Constanța pentru Camera Deputaților. Fildis Reșit, conduce Uniunea Culturală a Tătarilor din România, este navigator de meserie și s-a alăturat ecologiștilor pentru a ceea ce el numește rezolvarea problemei tătarilor. Reșit spune că bogăția culturală a acestei etnii este neglijată și nu primește suficient sprijin pentru conservare.

”Am decis să mă alătur unui partid cu oameni onești, integri, care îmi susțin proiectele legate de etnia tătară și cea mai potrivită opțiune a fost PER Constanța. Nu am probleme de integritate, nu am dosare penale, nu provin din mediul de afaceri. Am renunțat la cariera mea pentru a mă implica și a veni în sprijinul comunității tătare, pentru că nimeni nu vrea s-o ajute, dar absolut nimeni.”, a relatat Fildis Reșit

Atât Reșit, cât și Moraru susțin că în ultimii 30 de ani toate partidele actuale au fost într-o formă sau alta la guvernare și și-au dovedit incompetența. Ecologiștii cred că a venit vremea ca din decembrie politica să fie făcută în beneficiul românilor si pentru dezvoltarea României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!