Diverse

Preotul care a spus că „Dumnezeu este mai mare decât acest virus“ a murit de Covid-19

Un pastor american care a spus că „Dumnezeu este mai mare decât acest virus care ne sperie“ a murit de Covid-19. Preotul evanghelic Gerald Glenn din Virginia se arătase pregătit să moară, pentru că nu se temea de sfârşit.

Preotul Gerald Glenn, pastorul Bisericii evanghelice New Deliverance din Virginia, a murit după ce s-a infectat cu Covid-19. Anunţul a fost făcut duminică, 12 aprilie, de fiica lui, Mar-Gerie Crawley – transmite CNN.

În ceremonia din 22 martie, în ajunul instituirii regulilor de distanţare socială, preotul Glenn le-a spus enoriaşilor că are încredere în divinitate. „Cred cu tărie că Dumnezeu este mai mare decât acest virus care sperie“, a afirmat pastorul evanghelist.

În 4 aprilie, fiica sa a anunţat că părinţii săi, Gerald şi Marcietia Glenn, sunt ambii infectaţi cu coronavirus. Biserica a comunicat apoi vestea morţii părintelui Gerald Glenn rugând congregaţia să lase familia să îşi plângă răposatul în felul său.

„În timp ce ei deplâng absenţa pământească sfâşietoare a patriarhului familiei şi a părintelui spiritual, au de asemenea membri ai familiei care se luptă să supravieţuiească acestei pandemii înspăimântătoare“, a transmis biserica. Înmormântarea pastorului Gerald Glenn urmează a fi organizată în perioada următoare, cu măsurile de precauţie necesară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!