Politica

Președintele Tineret AUR Constanța Alexandru George Simion s-a săturat. Acesta și-a dat demisia din toate funcțiile

Președintele Tineret AUR Constanța Alexandru George Simion s-a săturat de ”liderii” AUR care coordonează activitatea la Constanța. Acesta a hotarat sa-și dea demisia din partid cât si din senatul Romaniei unde era angajat. Sunt mai multe tensiuni și grupuri în sânul AUR Constanța iar membri sunt dezamăgiți pentru că nu le sunt recunoscute meritele.

”Acum câtiva ani eram în Anglia şi mă uitam neputincios la tv cum lumea protesta împotriva O.G 13 şi strigau în stradă m*ie PSD. Aveam un statut social la o vârstă fragedă poate de invidiat acolo, dar lucrurile pe care le vedeam m-au făcut să mă întreb dacă nu cumva să-ți părăseşti țara fără ca măcar să încerci să lupți ca să schimbi ceva este o greşeală.. de aceea după nici 3 luni, mi-am făcut bagajul şi cu economiile ce le aveam m-am întors degrabă în țară

Ce am văzut în țară?
Încă din prima lună când am ajuns, am văzut bugetari ce se uită pe sub ochelari, am văzut polițişti ce te pândesc cu burta goală şi-n suflet o shaworma aşteptând şpăguța, am văzut că atunci când te vei angaja vei fi cel mult sclav, dar niciodată angajat, dar printre toate aceste lucruri am văzut un partid ce promitea multe, un partid care vorbea despre cauza națională, un partid care vorbea despre democrație şi meritocrație, iar pe mine mă cucersc astfel de cuvinte, cuvinte ce nu le auzi zilnic din partea unui om politic.

M-am alăturat încă de la prima şedință de la Constanța, am alergat şi am muncit, mi-am dat demisia de la job-ul pe care îl aveam în preajma alegerilor pentru că nu eram mulți şi aveam nevoie de mai mult sprijin, am organizat acțiuni, am adus oameni şi am cunoscut oameni noi altături de partid, unii dintre ei aveau interese personale, iar alții se alăturau ca mine din fanatism. Am participat la proteste, iar odată cu venirea aşa-zisului virus am simțit că toată mişcarea pe care noi o promovăm era supusă unor represiuni politice din partea sistemului, dar nu m-am oprit şi am reuşit să strâng peste 15000RON în amenzi desigur. (Nu încurajez anarhia, chiar până la aderarea AUR nu am avut nici un fel de amendă, nici măcar de circulație.)

La alegerile locale am fost puțini dezamăgit, dar nu m-am descurajat şi am mers mai departe. La alegerile parlamentare AUR a fost surpriza alegerilor, iar noi toți cei care munciserăm simțeam o satisfacție de neînchipuit, astă până a doua zi când fiecare îşi făceau planurile dupa propriul interes, iar de atunci m-am chinuit să repar acest lucru.

În zadar sunt toate încercările mele de câteva luni încoace pentru că politica este o mizerie, nu că nu aş fi ştiut de la început sau nu m-aş fi aşteptat, dar neputința mea şi dezamăgirea mea vin din altă parte. Neputința mea este că nu sunt un factor ce poate influența câtu-şi de puțin traectoria partidului, în speță cuvintele pentru care m-am implicat „democrație”, „meritocrație”, iar dezamăgit nu sunt că va pleca partidul pe un alt drum decât cel propus la început, dar pentru că speranța tuturor celor ce au votat partidul se va risipi. De asta oamenii nu mai ies la vot dacă vă întrebați, de asta de 31 de ani lucrurile merg prost şi tocmai de asta eu îmi voi da demisia public din funcția de preşedinte județean al tinerilor împreună cu echipa ce mă va urma şi tot de asta îmi voi da demisia ca şi angajat al senatului.

Am venit cu inimă deschisă pentru țară, nu pentru interesele unuia sau altuia. Nu mă voi alătura altui partid, voi rămâne independent şi voi parcurge aceaşi linie ca şi până acum, dar nu susținând un partid în care nu mai cred! Ştiu că în urmă sunt şi oameni ce nu au avut interese ca şi mine, dar până-şi vor da seama de manipulări şi îndoctrinări nu vor realiza.” a declarat dezamăgit Alexandru George Simion.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!