Sanatate

S-a deschis cel mai nou și modern centru de radiologie dentară din Constanța!

Centrul de Radiologie Dentară R DENTAL reprezintă cel mai nou concept de imagistică dentară, amplasat într-un spaţiu modern si foarte accesibil din Constanța, în zona ICIL, pe Bld. 1 Decembrie. Fiind dotat cu echipamente medicale performante de ultimă generație, centrul vine în sprijinul pacienților cu investigații de cea mai înaltă calitate, cu doze minime de radiații.

R DENTAL oferă o gamă completă de investigații de radiologie dentară in Constanța. Medicii colaboratori obţin servicii de calitate înaltă, diverse modalităţi de vizualizare şi stocare securizată a investigaţiilor radiologice, iar pacienţii beneficiază de protecție maximă și grijă. Este un centru de radiologie dedicat exclusiv radiodiagnosticului şi serviciilor de imagistică dentară.

Tehnologia total inovativă folosind un echipament ortopantomograf de top, direct digital 4 în 1 (CBCT + PANO + CEPH + SCAN MODEL), având un FOV mare pentru orice intervenție medicală în regiunea maxilo-facială (16×15, 16×9, 12×9, 8×9 și 5×5), având o reducere de până la 70% a radiațiilor față de alte echiamente asigurând beneficii și pacienților dar și mediului, pentru o protecție ridicată și o dezvoltare durabilă.

radiologie dentara constanta

Tomografia dentară, utilă la inserarea implanturilor
Investigația 3D CBCT dă informaţii detaliate despre locul în care se vor implanta dinţii, examinarea tomografică este indispensabilă înaintea realizării unui implant dentar. Cunoscut şi sub denumirea de CT cu fascicul conic (CBCT), acesta generează informaţii vizuale 3D, ce pot fi manipulate astfel încât să fie evidenţiate diverse unghiuri ale locului în ­care se va face implantul, lucru necesar pentru realizarea unei lucrări fără probleme ulterioare.

Tomografia computerizată 3D prezintă avantajul de a evidenţia orice problemă care ar putea constitui o piedică în procesul de implantare a dinţilor. Acesta va indica dimensiunile exacte pe care trebuie să le aibă dintele implantat, sub ce unghi va fi inserat în os şi dacă densitatea osului este suficient de bună.

Pacienții nu au nevoie de programare iar radiografiile se realizează pe loc. Timpul de așteptare pentru o radiografie este de aproximativ 3-5 minute. Orarul de funcționare este de luni până vineri, între orele 09:00 – 20.00 și sâmbătă de la 09:00 – 15:00. Pentru mai multe informații punem la dispoziție datele de mai jos:

R DENTAL – Centru de Radiologie și Tomografie Dentară
Adresă: Bld. 1 Decembrie 1918, nr. 2, bl. L69,sc. D, Parter, Constanța
Telefon: 0771 777 999
Website: www.rdental.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!