Tânăr de 19 ani, în stare gravă după ce a fost prins sub mașina pe care încerca să o repare

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost grav rănit, marţi, după ce a fost prins sub o maşină, în localitatea Buneşti, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, transmite Agerpres.

Potrivit autorităţilor, tânărul ar fi încercat să pornească un autoturism nefuncţional aflat în faţa curţii şi a vrut să vadă ce are maşina, moment în care vehiculul, care era parcat în pantă, a luat-o la vale, l-a tras câţiva metri, după care a trecut peste el.

„Secţia de pompieri Huşi a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare şi un echipaj specializat, la un accident produs în localitatea Buneşti. La faţa locului, pompierii militari au găsit un tânăr peste care trecuse un autoturism. Victima se afla în stare de inconştienţă, dar prezenta semne vitale.”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Marius Stanciu.

Conform reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, tânărul a fost scos de sub maşină de nişte localnici.

„Victima a fost scoasă de cetăţeni de sub maşină. A fost trimisă o ambulanţă B2 cu asistent medical din Huşi, care era deja în sat la o altă solicitare. Echipajul medical a reuşit să resusciteze victima, aflată iniţial în stop cardiac şi a predat-o unui echipaj solicitat să vină în sprijin.”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.

Poliţiştii au demarat cercetări pentru a stabili circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

Medic endodont Dr. Reșit Ayla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!