Tătarii din nou în Parlamentul României cu ajutorul Partidului Ecologist Român (PER)

Se pare că tătarii țintesc în Parlamentul României cu ajutorul Partidului Ecologist Român (PER), care au semnat la nivel național un protocol de susținere cu Uniunea Culturală a Tătarilor din România (UCTR)

”Am decis să candidez pentru un mandat de deputat în Parlamentul României. Uniunea Culturală a Tătarilor din România (UCTR), împreună cu alte partide neparlamentare, ONG-uri și organizații din societatea civilă, au semnat la nivel național un protocol de susținere, a unei platforme în jurul Partidului Ecologist Român (P.E.R.). De aceea, alături de colegii de la P.E.R. și în echipă cu Daniel Moraru (președinte PER Constanța), cu transparență și onestitate vreau să ofer electoratului din Constanța, o alternativă sănătoasă și viabilă pentru cetățeni. PER este singurul partid neparlamentar din România, care a reuşit să depună liste complete pentru alegerile parlamentare din 06 decembrie 2020.

Nu vreau să fac politică ci să lucrez pentru comunitate. Nu am avut afaceri, contracte cu autorități publice sau companii de stat. Activitatea mea publică, a fost transparentă și asumată. Vreau ca România să fie un stat puternic, modern, european și să-și respecte parteneriatele strategice internaționale, iar poporul român, să-și consolideze identitatea, demnitatea și valorile naționale. Niciodată nu am gândit și nu am acționat altfel. România este inima mea!” a declarat pe facebook Fildis Reșit, Președinte UCTR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!