Un secretar de stat în Ministerul Educației și-a dat demisia ca să candideze la alegerile parlamentare. La locale își luase concediu

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Luminiţa Barcari, și-a dat demisia din funcţie, informează Agerpres. Luminiţa Barcari candidează pentru un loc în Camera Deputaților de pe prima poziție a listei PNL Ialomița. La alegerile locale, unde țintea șefia CJ Ialomița, Luminița Barcari și-a luat concediu de odihnă ca să meargă în campanie electorală.

Demisia secretarului de stat Luminiţa Barcari a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al MEC, Cristian Tănase, menționează Agerpres.

Luminiţa Barcari era secretar de stat pentru învăţământ preuniversitar și candidează la alegerile parlamentare din decembrie pentru un loc în Camera Deputaților. Ea deschide lista de candidați PNL din județul Ialomița.

Luminița Barcari a candidat și la alegerile locale, unde a țintit poziția de președinte al Consiliului Județean Ialomița, tot din partea PNL. Ea nu a reușit să obțină poziția vizată.

Anul școlar a început fără ea, deoarece era în concediu de odihnă, pentru a putea participa la acțiunile de campanie electorală.

„Așa cum probabil știți, secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar (Luminița Barcari – n.r.), dar și un alt secretar de stat din cadrul Ministerului Educației și-au luat concediu de odihnă pentru a putea desfășuara alte activități, având în vedere faptul că suntem în campanie electorală”, a motivat ministrul Educației, Monica Anisie, lipsa ei la începutul anului școlar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!