Diverse

Vești bune pentru cinefili din Constanța! Rețeaua Cinema City redeschide. Iată ce puteți viziona

Din 27 mai 2021 porțile Cinema City se redeschid pentru toți românii dar și pentru constănțeni care au așteptat cu nerăbdare să-și reia locul în fotoliul lor confortabil de cinema.

27 de multiplexuri cu 242 de săli de cinema din 20 de orașe își deschid ușile pentru cinefili. 40,000 locuri sunt pregătite pentru a face față entuziasmului nestăvilit al iubitorilor de cinema.

Cinema City anunță pentru următoarea perioadă o serie magnifică de noi lansări de filme cu care te poți delecta în deplină siguranță, profitând din plin de cea mai bună experiență cinematografică.

Prima săptămână la film aduce filme premiate, filme fantastice, de comedie și acțiune:

– direct de pe covorul roșu al Premiilor Oscar: NOMADLAND (3 premii Oscar pentru cel mai bun film, cea mai bună actriță, cel mai bun regizor), ANOTHER ROUND (Oscar pentru cel mai bun film străin, cu Mads Mikkelsen) iar, de la Pixar, SOUL (Oscar pentru cea mai bună animație)

– filmul românesc răspunde și el chemării Marelui Ecran aducând în prim plan câștigătorul Ursului de Aur la Berlin, BABARDEALĂ CU BUCLUC SAU PORNO BALAMUC

– Robert de Niro, Morgan Freeman și Tommy Lee Jones se întorc în comedia THE COME BACK TRAIL, Liam Neeson revenind în forță în filmul de acțiune THE MARKSMAN

De 1 iunie, vă puteți bucura din plin de avanpremierele mult așteptate:

– CRUELLA, cu Emma Stone în rolul faimosului personaj negativ din 101 Dalmațieni și

– TOM & JERRY care vă cheamă să aniversăm împreună 80 ani de la prima lor apariție.

Urmează o vară incendiară, plină de surprize, în care vei reîntâlni eroi dragi, vei trăi noi aventuri și vei experimenta emoții de neegalat: FAST & FURIOUS 9, CONJURING 3, A QUIET PLACE 2, BLACK WIDOW, HOTEL TRANSYLVANIA: Transformania sau THE SUICIDE SQUAD fiind doar câteva dintre titlurile anunţate.

Cinema City România operează 27 de multiplexuri, cu un total de 242 de săli, în 20 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Buzău, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!