Social

(VIDEO) Artistul Corin Dobrinescu a fost spulberat de o mașină în plină stradă. Imagini cu impact emoțional

Artistul Corin Dobrinescu și-a pierdut viața într-un cumplit accident. Acesta a fost spulberat de o mașină în timp ce traversa fără să se asigure.

Ieri, în jurul orei 14.00, pe DN 67, la km 152+200, pe raza localității Horezu, județul Vâlcea, a avut loc un accident rutier grav. Un pieton a fost lovit de o dubă și în ciuda manevrelor de resuscitare ale medicilor, acesta a decedat.

Victima, în vârstă de 54 de ani, este Corin Dobrinescu, de profesie inginer, absolvent al Facultății de muzică din cadrul Universitații din Pitești, absolvent al Scolii de Arte si Meserii din Sibiu- secția canto popular, solist vocal, membru colaborator al Orchestrei profesioniste „Rapsodia Vâlceană” din cadrul Centrului Județean pentru conservarea și promovarea culturii tradiționale Vâlcea.

Centrul Creației Vâlcea a postat, cu ocazia acestui tragic eveniment, un mesaj emoționant: „Astăzi ne-a părăsit, mult prea devreme, Corin Dobrinescu, îndrăgit interpret de folclor și statornic colaborator al Centrului și al Orchestrei Rapsodia Vâlceană. Regretăm profund pierderea unui prieten drag al culturii tradiționale și suntem alături de familia îndurerată.”, precizează VoceaVâlcii.

Tot mai multe decese în folclorul românesc
Ioan Berci, unul dintre cei mai cunoscuți taragotiști din nord-vestul țării, s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani.

Citește și: Marele Maestru Ion Dichiseanu a murit. Va fi înmormântat cu onoruri militare, sâmbătă

Artistul era profesor de oboi si taragot la Colegiul de Muzica „Sigismund Toduță” Cluj-Napoca.

„Ai călcat pe „urmele” lui tată, și-ai făcut-o cu atâta dăruință, demnitate și respect pentru această profesie. Ai fost un Om minunat. Un model de omenie, bun simț și o mândrie pentru satul în care te-ai născut, Groși. Drum lin, prieten drag, salută-l pe tată, de-aici de pe pământ. Să vă fie țărâna ușoară. Fără voi suntem mai săraci… Sincere condoleanțe întregii familii și Groșului, care azi a pierdut unul dintre oamenii care i-au făcut cinste.”, a scris Andreea Fărcaș, fiica regretatului Dumitru Fărcaș, pe contul de Facebook al Asociației Culturale Dumitru Fărcaș.

De asemenea, la finalul anului trecut, Dumitru Stroeie, solist la Junii Jidvei, a fost implicat într-un teribil accident rutier pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, la kilometrul 129, în zona localității Drăganu-Olteni, unde și-a pierdut viața.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!