[video] A patra zi de proteste împotriva restricțiilor în Constanța. Un bărbat a fost reținut de jandarmi.

Noi proteste împotriva restricțiilor, miercuri seară, în Constanța, București și în mai multe orașe ale țării. Este a patra zi în care oamenii ies în stradă. La Constanța, un bărbat a fost încătușat de jandarmi în fața Prefecturii. Oamenii au cerut ridicarea restricțiilor impuse de autorități și au strigat „Libertate”.

Citește și: Ziua 2. Sute de protestatari la sediul PNL Constanța: M..e PNL, m..e USR, demisia Chițac, demisia Lupu, jos Guvernul Trădător

Un participant la protest a acuzat că a fost abuzat, după ce a fost pus la pământ de jandarmi, după cum se poate vedea în imaginile publicate pe Facebook. Reprezentanţii forţelor de ordine susţin că incidentul a avut loc după ce un jandarm situat pe ruta de acces către locul de întâlnire al manifestanţilor a încercat să le explice acestora că nu au voie la protest cu arme albe şi materiale pirotehnice. Un protestatar le-ar fi comunicat pe un ton jignitor jandarmilor să meargă să vorbească cu şefii lor.

Citește și: A treia seară de proteste în Constanța. La sediul PNL: ”Jos Guvernul Trădător”, jos ”Chițac”, jos ”Lupu”


„Sunt măsuri preventive și le explicăm oamenilor că siguranța lor este prioritatea noastră. Este prioritar pentru noi să ajungă acasă în siguranță. Nu le interzicem protestatarilor să vină la protest. Înainte de începerea adunării publice, colegii mei au acționat pentru a le explica măsurile preventive. Persoanele au fost informate în scop preventiv, pentru a nu deține arme albe”, a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!