Politica

Alexandru Muraru a postat în cinstea veteranilor români o poză cu un veteran al armatei roșii?

Reprezentantul Special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului şi Xenofobiei, deputatul PNL Alexandru Muraru, a postat pe 29 aprilie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj dedicat veteranilor de război. Postarea este însoțită de imaginea unui bătrân, în haine militare, care îngenunchează la șenilele unui tanc. Internauții susțin în comentarii că ar fi vorba despre poza unui veteran rus și că gafa reprezintă o insultă la adresa poporului român.

„În acea fotografie este un veteran al Armatei Roșii – sovietice. Adică tocmai armata care a adus, cu tancurile ei, regimul comunist criminal în România”, este unul din comentarii.

„Vă sfătuiesc să vă concediați consilierul de imagine, dacă cumva postarea asta a fost făcută de acesta. Dacă postarea vă aparține, atunci vă îndemn să învățați să folosiți Google, cu accent pe verificarea informațiilor pe care le utilizați, inclusiv fotografiile. Regretabil și rușinos că ați comis această gafă…”, a comentat alt internaut.

Vezi aici imaginea și toate comentariile:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!