Cultura-EducatieUltima Ora

Creșă închisă preventiv după ce părintele unui copil a ieșit pozitiv la testul Covid-19

Creşa din Slatina a fost închisă după ce părintele unui copil a ieşit pozitiv la testul COVID-19. Creşa funcţiona pe perioada vacanţei şi are disponibile 35 de locuri. Nici copiii şi nici angajaţii n-au fost testaţi pentru COVID-19.

O creşă de stat din Slatina a fost închisă după ce părintele unui copil a fost depistat pozitiv la infecţia cu SARS-COV2. Instituţia a funcţionat pe perioada vacanţei şi avea disponibile 35 de locuri.

Vineri, 24 de copii cu vârste între 1 şi 3 ani au fost trimişi acasă. Toate încăperile vor fi dezinfectate, a declarat Nora Popescu, directorul Direcţiei Asistenţă Socială Slatina, instituţie în subordinea căreia se află creşa. Ea a mai spus că niciun angajat nu a fost testat, până acum, pentru COVID-19.

„Creşa a fost închisă ca măsură preventivă. Nu a fost testat pentru COVID niciunul dintre cei 37 de angajaţi pentru că nu am avut cazuri până acum. Nu facem testare periodică. Astăzi, toţi angajaţii au făcut testul pentru ambele tipuri de anticorpi pentru COVID-19, dar rezultatele le vom şti luni”, a declarat, pentru Mediafax, Nora Popescu, directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Slatina.

Creşa din Slatina va fi închisă timp de 14 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!