Diverse

(DOCUMENT) Adevărata sentință judecătoarească dată la 4 ani de la scandalul regal care a șocat România

În 2017, chiar în ziua de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, o informație șoca România: fostul prinț Nicolae a încercat să intre cu forța peste bunicul său, Regele Mihai, la reședința acestuia din Elveția, cu o seară înainte. O plângere penală a fost depusă, atunci, împotriva actelor violente ale nepotului regelui, iar, de curând, a fost dată sentința.

O știre ce era prezentată ca fiind o bombă de presă a apărut, la finele lunii trecute, în România. Conform acesteia, fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, ar fi câștigat procesul de la Nyon, cantonul Vaud, pe care îl avea cu Casa Regală a României, după evenimentele halucinante petrecute acum 4 ani, la reședința mornahului, în ziua în care era onomastica sa.

Numai că adevărul este cu totul altul. Nicolae al României Medforth-Mills nu a câștigat procesul cu Casa Regală! De altfel, el a fost pus să plătească cheltuielile de judecată, 4.060 de franci elvețieni, ori o parte a procesului care câștigă, nu este pusă de judecători să achite cheltuielile. Acestea se impută doar celor care pierd.

Apoi, conform informațiilor pe care STIRIPESURSE.RO le deține, Nicolae al României Medforth-Mills a fost găsit vinovat cu culpă civilă. Procesul s-a judecat, deocamdată, doar pe partea penală a sa.

Faptele de care Nicolae al României Medforth-Mills a fost acuzat de către procurori, de exercitare a violenței fizice împotriva femeilor care au avut grijă de Regele Mihai, s-au dovedit a fi reale, ceea se circumscrie unei culpe civile.

Nicolae al României Medforth-Mills a fost achitat de culpa penală, dar, actele sale de violență asupra asistentelor medicale au fost condamnate, el fiind obligat civil la plata cheltuielilor de judecată. Totodată, cererea sa de despăgubire a fost respinsă de instanță.

DOCUMENTUL poate fi citit AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!