PoliticaUltima Ora

Dr. Aila Reșit: Am votat pentru o administraţie locală şi judeţeană care să lucreze pentru oameni

Dr. Aila Reșit – candidat independent pentru Primăria și Consiliul Local al Municipiului Constanța – a fost prezentă la vot, în jurul orelor 09.00, la  secţia de votare nr.25 de la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”.

După ieşirea de la urne Dr. Aila Reșit, spunea că a votat pentru schimbare, pentru o viaţă mai prosperă pentru locuitori, respect faţă de oameni, transparență şi unitate pentru dezvoltarea Constanței.

”Am votat pentru schimbare. Am votat pentru o administraţie locală şi judeţeană care să lucreze pentru oameni, din respect faţă de oameni, pentru dezvoltarea comunităţilor şi prosperitatea locuitorilor. De asemenea, votul de astăzi este pentru a alege un om în Constanța, ca primar dar și oameni care vor face parte din Consiliul Local, care să cunoască foarte bine comunitatea și problemele ei, să aibă capacitatea, să găsească soluții și să rezolve absolut toate problemele comunității. Este vorba astăzi, de un vot pentru un om care să-și dorească o comunitate stabilă, unită și să accepte diversitatea acestei comunități și, în final, să dezvolte întreg orașul, împreună cu oamenii. Fac un îndemn către toți constănțenii să meargă la vot, este foarte important să-și exercite acest drept civic pe care îl au și mi-aș dori, ca toată lumea să participe azi la vot, pentru că împreună, ne putem hotărî singuri soarta, alegând drumul către dezvoltarea orașului. Constanța are nevoie de independență, viziune nouă, transparență și iubire!” a declarat Dr. Aila Reșit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!