Diverse

Despre Fiul Regelui Gică Hagi: „Talentul este ceva ce iese imediat în evidenţă la un jucător”

Ianis Hagi (22 de ani) a avut un sezon foarte bun la Rangers, dar pare tot mai aproape de o despărţire de gruparea scoţiană.

Ce scriu italienii despre Ianis Hagi

Rangers a învins-o pe marea rivală Celtic cu 3-1, într-un meci în care mijlocaşul român a intrat în minutul 84 şi a oferit o pasă decisivă, la reuşita lui Defoe (90+2).

Înaintea partidei, Kris Boyd, fostul mare atacant al lui Rangers, în prezent editorialist la The Scottish Sun, a explicat de ce crede că Ianis Hagi ar putea pleca la finalul acestui sezon.

Italienii de la Numero Diez i-au dedicat un material fotbalistului care a evoluat în cariera sa şi la Fiorentina.

„Talentul lui Ianis Hagi nu a rămas neobservat”, titrează italienii. „Talentul este ceva ce iese imediat în evidenţă la un jucător. Poate fi văzut de la prima atingere și acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Ianis Hagi. Un talent uriaş, cu o tehnică rafinată pe spaţii mici şi nu numai”, notează sursa citată.

Sevilla şi Lazio îl vor pe Ianis Hagi

Jurnaliştii italieni au amintit şi de faptul că evoluţiile foarte bune din acest sezon l-au adus pe internaţionalul român în atenţia a două cluburi mari din Europa: Sevilla şi Lazio.

„Un sezon extraordinar pentru Ianis, care a stârnit interesul a doua echipe de top din Europa. Sevilla lui Monchi a pus ochii pe el, în tentativa de a consilida o echipă cu rezultate extraordinare în acest sezon.

Dar, un alt vânător de talente este şi el cu ochii aţintiţi asupra lui Ianis: Igli Tare. Lazio este o altă candidată serioasă pentru a obţine semnătura românului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, dar un lucru este sigur: fiul uriaşului Gică Hagi decolează!”, au mai scris cei de la Numero Diez.

Ianis Hagi, cel mai bun pasator decisiv din Scoția

Odată cu assist-ul de duminică, Ianis Hagi a ajuns la 10 pase decisive oferite în cele 31 de meciuri jucate în acest sezon al primei ligi din Scoția. Fotbalistul român este pe primul loc în topul fotbaliștilor din Scoția cu cele mai multe assist-uri în acest sezon.

Alături de cele 10 assist-uri, Ianis Hagi a reușit în acest sezon al primei ligi din Scoția să marcheze de șase ori, să creeze 22 de șanse de gol și să aibă un procentaj al paselor reușite de 81%.

Medic endodont Dr. Reșit Ayla
Dr. Reșit Ayla – CLICK PE IMAGINE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!