PoliticaUltima Ora

Fost ministru, candidat PER la parlamentare: Acest virus a fost creat în laborator. Brevetul e înregistrat la Paris și la New York

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de pretutindeni și actual candidat PER la alegerile parlamentare, a declarat, marți, în cadrul unei conferințe de presă a candidaților partidului, că „acest virus a fost creat în laborator” iar “brevetul este înregistrat şi la Paris şi la New York”.

„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai există niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a noua mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii”, a afirmat Bogdan Stanoevici.

El a mai spus că alegerile generale nu ar trebui organizate.

“Dacă a face alegeri devine un pericol pentru sănătatea populaţiei, este evident că nu trebuie făcute alegeri. Ne aflăm în paradoxul unui Parlament în care nu ştim cine are puterea şi cine face parte din opoziţie, pentru că, de fapt, nu există opoziţie, ci o înţelegere între cei care decid soarta românilor. Şi această înţelegere este, din păcate, împotriva românilor. Gestionarea acestei crize sanitare a fost făcută absolut într-un mod catastrofal”, a adăugat Stanoevici.

Mutația unui virus ARN (acid ribonucleic), precum SARS-CoV-2, este un aspect normal al evoluției. O mutație reprezintă un pas din selecția naturală, aceasta putând fii o caracteristică care îi asigură continuitatea sau, din contră, poate împiedica supraviețuirea respectivei tulpini virale, potrivit publicației online Nature.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!