International

Imagini spectaculoase: Membrii bandelor din El Salvador, dezbrăcați și umiliți, după un val de asasinate comandate din închisori

Președintele din El Salvador, Nayib Bukele, a autorizat împușcarea de către poliție și armată a membrilor bandelor după un val de crime și violențe, cu peste 25 de asasinate pe zi, comandate din închisoare de către interlopi. Biroul de presă al președinției din El Salvador a făcut publice fotografii și înregistrări video spectaculoase cu măsurile luate împotriva acestora, în penitenciare.

Țara din America Centrală a raportat 24 de crime vineri, comandate de bandele din El Salvador, lucru care l-a făcut pe președintele Bukele să ordone carantina de 24 de ore în închisorile în care se află membrii ai bandelor criminale. 

Până duminică seara, poliția a înregistrat încă 29 de omucideri, fapt care a dus la înăsprirea măsurilor. Șeful administrației din El salvador a spus că interlopii profită de faptul că forțele de ordine sunt ocupate să gestioneze epidemia de coronavirus. 

Membrii ai bandelor rivale au fost închiși în acest weekend în aceleași celule, în încercarea de a întrerupe comunicarea între reprezentanții aceluiași grup. Aproximativ 12 800 de membri ai unor bande criminale se află în închisorile din El Salvador

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!