Diverse

Lovitură totală pentru Simona Halep! Dezvăluire cu final inevitabil

Lovitură totală pentru Simona Halep. Românca este la un pas să-l piardă pe Patrick Mouratoglou. În aceeași situație a fost și Serena Williams.

În perioada în care americanca nu a mai participat la turnee aceasta s-a despărțit și de antrenorul francez.

Zvonurile au început să apară după ce danezul Holger Rune a declarat că va colabora cu Mouratoglou pe termen lung. Inițial, francezul spunea că îl va antrena doar în 2022.

Anunțul a fost făcut după Australian Open. De altfel, Mouratoglou a postat un filmuleț în urmă cu o săptămână în care vorbea despre Rune și Serena Williams, dar nu a amintit nimic despre Simona Halep.

„Încă lucrăm împreună și asta este super. Planul este să continue alături de mine. Am o echipă bună cu mama mea, Lars Christensen și Patrick. Fiecare își face treaba bine și totul decurge perfect. Patrick are multă experiență cu Serena Williams, alături de care a câștigat trofee importante. Este un mentor bun pentru a-l avea alături”, a spus Holger Rune.

„Serena, pe care o cunosc cel mai bine, în fiecare seară după meciuri, urmărea videoclipuri pe YouTube, lucru pe care îl face și Holger Rune (n.r. – jucător antrenat în prezent de Mouratoglou). Ori de câte ori părăsește un teren de tenis, primul lucru pe care îl face este să urmărească videoclipuri cu tenis”, a precizat Mouratoglou, într-un filmuleț postat pe Instagram.

În trecut, au existat mai multe zvonuri despre relația pe care Mouratoglou ar fi avut-o cu Serena Williams. Sharapova susținea că americanca a fost motivul divorțului antrenorului de prima sa soție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!