Diverse

Mihai Bendeac îl ia peste picior pe Liviu Dragnea. „Domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare”

Mihai Bendeac a oferit faza zilei pe facebook, după ce comentariul său de apreciere ironic la adresa lui Liviu Dragnea a devenit rapid viral.

Postarea lui Liviu Dragnea

„Bună dimineața, patrioți!

Țara noastră are nevoie urgentă de măsuri salvatoare și de un plan de redresare și reconstrucție. Am început să lucrăm la un program de guvernare și o strategie care valorifică resursele noastre, agricultura și producția locală, sprijinirea firmelor românești. Pregătim un set de măsuri care să permită oportunități și un trai decent fiecărui român, dar și reforme și investiții puternice în sănătate și educație.

Vom salva România împreună, dragi români. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, este mesajul postat de Dragnea și care i-a atras atenția comediantului Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, comentariu viral la postarea lui Dragnea

Dumneavoastră, domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare. Cel mai bun și drept și cinstit Om politic pe care l-a avut România. Capul sus! Cei care v-au aruncat în temniță vor plăti! Suntem alături de dumneavoastră! Vă iubim și vă votăm! Avem nevoie de un politician onest, bun român, care să pună la respect Europa și pe toți cei care vor să ne cotropească! Vrem să fim noi cu noi! Români între români! Să nu vină alții să ne dea nouă lecții de democrație! Vă aplaud și am să vă fiu alături mereu. Și dumneavoastră si scumpei dumneavoastră iubite, prima femeie a țării, o tânără așa cum ar trebui să fie toate tinerele românce! Votez Liviu Dragnea! Votez cinstea și dreptatea! Spunem NU hoților! Spunem NU trădătorilor de țară!!! Spunem NU vaccinării!!!! Hai România! Te iubesc, Liviu Dragnea!!!”, a scris Mihai Bendeac.

Comentariul său nu a devenit neobservat, primind aproximativ 15.000 de reacții și aproape 12.000 de reply-uri în câteva ore.

One thought on “Mihai Bendeac îl ia peste picior pe Liviu Dragnea. „Domnule Dragnea, sunteți ultima noastră salvare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!