Politica

Politicienii mai importanți decât Glorile Fotbalului Românesc. FRF arată încă odată, cât de penibilă este

Politicienii mai importanți decât Glorile Fotbalului Românesc pentru Federaţia Română de Fotbal (FRF). Foştii internaţionali Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu şi Dorinel Munteanu au stat la tribuna a II-a la meciul Austria-Macedonia de Nord, de pe Arena Naţională, din cadrul Euro-2020, în timp ce la VIP au stat politicieni şi oficiali FRF. La VIP au stat mai mulţi oameni politici precum Ludovic Orban, Anca Dragu, Dan Barna sau Nicuşor Dan, pe lângă oficialii FRF Răzvan Burleanu sau Mihai Stoichiţă.

Gabi Balint s-a amuzat pe Facebook după situația penibila iscată la primul meci organizat de România la Euro 2020: „Ce, mă, vrei statuie?! Stai blând, că nu prindem loc nici la tribuna 1”, a postat Gabi Balint pe Facebook, ironic, alături de o poză în care apare lângă „Regele Hagi” în tricoul echipei naționale.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale, la meciurile de la Campionatul European, arată News.ro.

“Ca urmare a demersurilor întreprinse de Federaţia Română de Fotbal pe lângă UEFA s-a reuşit mărirea cotei de locuri disponibile pentru reprezentanţii României la tribuna oficială a Arenei Naţionale la meciurile EURO 2020. Astfel, va fi posibilă invitarea în tribuna oficială a mai multor personalităţi ale fotbalului din România. Acest lucru este posibil începând cu partida de mâine, dintre Ucraina şi Macedonia de Nord, coroborat şi cu faptul că solicitările celorlaţi parteneri instituţionali pentru EURO 2020 sunt mai reduse faţă de meciul de deschidere”, se arată în comunicat.

FRF a precizat că organizatorul UEFA atribuie locurile în tribuna oficială cu întâietate echipelor participante şi apoi guvernului, partenerilor comerciali, oficialităţilor UEFA, oraşului gazdă şi federaţiei gazdă.

În privinţa optimii de finală ce se va desfăşura pe 28 iunie, FRF a achiziţionat bilete de categoria I pentru toţi reprezentanţii membrilor afiliaţi.

“Aceştia formează în fapt Federaţia Română de Fotbal, iar administraţia FRF doar le-a facilitat prezenţa la un eveniment considerat de importanţă naţională şi care nu se va repeta în viitorul apropiat. Aşadar, este firească prezenţa în tribune a membrilor FRF, care vor avea cele mai bune locuri de pe stadion pe care UEFA le-a vândut în afara tribunei oficiale, în aceeaşi zonă în care s-au cumpărat bilete şi pentru foştii mari fotbalişti. De menţionat că tot în data de 28 iunie va avea loc şi Adunarea Generală a FRF”, a menţionat forul.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!