Protestele au fost INTERZISE: condiție imposibilă impusă celor care ar vrea să se revolte

Organizarea unor proteste în perioada următoare în România pare o misiune imposibilă. Sub umbrela măsurilor de combatere a pandemiei autoritățile au impus o serie de condiții extrem de dificile pentru cei care ar vrea să se revolte în stradă.

În documentul oficial se spune că pot protesta doar cei vaccinați împotriva Sars-Cov-2, într-un număr de cel mult 100 de persoane. De asemenea, pot protesta cei care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Deci, în cazul unui protest cu 99 de oameni vaccinați și 1 nevaccinat, autoritățile au putea interveni în forță.

În plus de asta este cunoscut faptul că cei nemulțumiți care au ieșit deja în stradă sunt fix cei care nu sunt vaccinați sau care se împotrivesc certificatului verde.

„Se propune ca, pentru o perioadă de 30 zile, mitingurile și demonstrațiile să poată fi organizate cu participarea a cel mult 100 de persoane și doar dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2”, se arată în hotărârea CNSU.

DOCUMENTUL POATE FI VIZUALIZAT AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!