Social

Se caută voluntari pentru a dezinfecta orașul Constanța.

Separat de măsurile luate de primărie, Horia Constantinescu, fostul președinte ANPC Constanța și președintele asociației eTREZIREA alături de echipa lui se apucă de dezinfectat mai multe zone din orașul Constanța, însă au nevoie și de sprijinul locuitorilor.

„Începând de mâine dimineață ne apucăm de stropit cu o substanță pe bază de clor granular și apă. Am primit deja peste 100 de solicitări, oameni care ne-au scris să dezinfectăm scările de bloc, ghenele de gunoi și toate alte spații circulate, în urma postărilor de pe Facebook”, a spus Horia Constantinescu. Ceea ce nu au aceștia este mâna de lucru, așa că fac apel la toți constăneții să vină să dea o mână de ajutor sau măcar să le semnaleze locurile unde nu s-a ajuns cu dezinfectarea. „Tancul de apă are 1000 de litri și îl deplasăm în zonele unde suntem, dar putem astfel acoperi o zonă mai mare. Avem o echipă destoinică, dar cu ajutorul și altor voluntari putem acoperi o zonă și mai mare”.

Așa că, oricine vrea să-și dezinfecteze scara de bloc sau zona în care locuiește poate să sune la numărul 0734774627 și o echipă va ajunge imediat la locație. Reprezentanții asociației au ținut să precizeze că aceste servicii sunt gratuite și că îndeamnă lumea să-i solicite cât mai mult. „E momentul să ne implicăm cu toți. Bunicii au nevoie de ajutor! Dacă vreți să vă implicați măcar în zona unde locuiți, trebuie doar să ne sunați sau să ne scrieți la numărul 0734774627”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!