Șef de la OPC, internat cu COVID: Mâncarea din spital este „suspectă din punct de vedere organoleptic”

Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu şunca primită la micul dejun despre care spune că nu arată prea bine, potrivit Mediafax.

Sorin Susanu, şeful Corpului de Control al ANPC şi al Protecţiei Consumatorului Braşov, a postat pe pagina sa de facebook o fotografie cu şunca primită la micul dejun despre care spune că nu arată prea .. savuros.

În calitate de pacient, Sorin Susanu susţine că mâncarea este din ce în ce mai proastă pe zi ce trece. Bolnavi fiind, pacienţii ar avea nevoie de produse hrănitoare, care să le întărească organismul.

„Probabil defect profesional… de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internaţi in Spitalul de Boli Infecţioase Brasov a devenit mult mai proastă decât era în urmă cu ceva timp (zile). Discutăm despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situaţii. Ar fi păcat ca efortul susţinut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienţii sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si aşa precară in care se afla pacienţii de aici. Am sa ataşez o poza cu „şunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienţilor cu tot ceea ce pot”, a scris Sorin Susanu.

Firma care duce mâncarea susţine însă că e vorba de şuncă de pui proaspătă, fără coloranţi, achiziţionată cu o zi înainte şi livrată la prima oră la spital. Firma trebuie să se încadreze în 10 lei de pacient pentru mâncarea pe o zi întreagă şi livrează produsele în funcţie de cerinţe medicilor şi nutriţioniştilor care se ocupa de bolnavi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!