PoliticaUltima Ora

Șoșoacă a făcut scandal la ședința secretă a Parlamentului

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut scandal la ședința secretă a Parlamentului în care s-au propiectat imagini dure cu atrocitățile Hamas din 7 octombrie. Aceasta a refuzat să respecte decizia de a nu se filma, în contextul în care imaginile dure ar putea afecta familiile victimelor. Șoșoacă ar fi urlat „Palestina” în timpul ședinței, potrivit relatărilor parlamentarilor.

„Da, ședința a fost întreruptă. A fost scandal, doamna Șoșoacă, așa cum are obiceiul, nu respectă nicio regulă. Nu cred că asta este atitudinea pe care un parlamentar trebuie să o aibă.

De fiecare dată când există o problemă în dezbatere, domniile lor, indiferent dacă au sau nu au ceva de spus, încearcă să se folosească de acel minut pe care îl au la dispoziție, vorbesc de neafiliați, pentru a se face vizibil, chiar dacă ceea ce spun, nu au nicio legătură cu subiectul sau chiar dacă ceea ce spun intră într-o categorie care nu poate fi definită ca fiind intervenție parlamentară sau declarație politică.

Mai mult decât atât, în ultima perioadă, doamna despre care vorbim, în Parlament, a început să jignească diferite grupuri parlamentare, nu face nicio diferență că e vorba de opoziție sau că e de la putere. Acum vreo 3 sau 4 ședințe a jignit colegii de la USR, acum vreo 2 sau 3 ședințe a jignit colegii de la UDMR. Deci nu are nicio logică.

Eu am mai încercat să o temperez, să o admonestez, însă, m-am ales doar cu amenințări că mă va da în judecată”, a declarat Florian Bodog (PSD), la B1 TV.

Șoșoacă susține că atacul Hamas e o conspirație israeliană
Ulterior, Șoșoacă, într-o transmisiune live pe Facebook, a susținut că totul a fost o manipulare, iar atacul Hamas din 7 octombrie ar fi fost o conspirație a Israelului, care ar fi permis teroriștilor să ucidă oameni.

„Oare nu cumva s-a dat un ordin armatei să nu intervină, pentru că era nevoie să moară oameni? Pentru cei care am fost în Israel, este de necrezut că niciun militar nu a fost acolo să salveze oamenii”, a declarat Șoșoacă.

„Ședința a fost întreruptă de două ori de domnul Vexler, care se crete președintele parlamentului. Se plima deranjat de oamenii care puneau întrebări despre această manipulare, pentru că este o manipulare”, a mai declarat Șoșoacă.

Senatoarea s-a arătat deranjată că nu a fost lăsată să pună întrebări în timpul ședinței, dar și de parlamentarii care au părăsit ședința afectați de imaginile dure proiectate.

Șoșoacă susține că România ar trebui să fie neutră în ceea ce privește relațiile dintre israelieni și palestinieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!