Starul care a strâns milioane de euro, dar acum nu-i pasă de alții în plină pandemie.

Emmanuel Adebayor (36 de ani), în prezent la gruparea paraguayană Club Olimpia Asunsion, a declarat că nu va dona vreun ban autorităților sau fundațiilor din Togo pentru lupta împotriva panedemiei, întrucât nu se simte vinovat pentru răspândirea virusului în țara sa.

Cunoscut pentru reacțiile sale ciudate, fostul vârf de la Arsenal și Real Madrid și-a expus prioritățile sale de zi cu zi, într-un discurs fără tact, și a subliniat pentru Gazzetta dello Sport că din planul său de viață nu fac parte donațiile.

Adebayor: „Asta e cel mai important”
„Pentru cei care spun că nu fac nicio donație: e adevărat, nu fac vreo donație! Fac ce vreau! Mănânc ce vreau să mănânc, asta e cel mai important.

Sunt persoane care mă critică întrucât nu am construit o fundație în Lome (n.r. – capitala statului Togo), de parcă eu am adus virusul în Lome!? E o perioadă dificilă, dar asta e!”, a spus fostul star de la Arsenal pentru Gazzetta dello Sport.

În trecut, atacantul care valora 25 de milioane de euro în 2009 făcea o mărturisire șocantă pentru lumea fotbalului: Adebayor dezvăluia că a vrut să se sinucidă!

Adebayor: „Nu sunt Drogba sau Eto’o”
Togolezul a cerut, în același discurs ciudat pentru publicația italiană, să nu mai fie comparat cu alți mari jucători din Africa, precum Didier Drogba sau Samuel Eto’o, staruri care au donat pentru lupta contra pandemiei de coronavirus.

„Dacă vreți… Mă puteți compara cu Drogba sau Eto’o, dar nu sunt ca ei. Sunt Adebayor și fac ce-mi place”, a mai spus togolezul, lăsând să se înțeleagă că nu dispune de resursele financiare de care beneficiază foștii săi adversari din Coasta de Fildeș, respectiv Camerun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!