TRAGEDIE în Indonezia. Un SELFIE transformat în tragedie, 7 turiști au murit înecați

Șapte persoane s-au înecat și două sunt date dispărute în Indonezia, după ce o barcă plină cu turiști s-a răsturnat. Tragedia s-a întâmplat după ce toți pasagerii s-au mutat brusc într-o parte a bărcii pentru a-și face un selfie, potrivit poliției indoneziene, citate de The Independent.

Alte 11 persoane au fost salvate.

Autoritățile spun că vor face o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre neglijență din partea celor care gestionează plimbările cu barca. Ambarcațiunea era condusă de un tânăr de 13 ani, a spus șeful poliției din Java centrală, Ahmad Lutfi.

„Cauza accidentului a fost supraaglomerarea. Cei 20 de oameni și-au făcut un selfie pe partea dreaptă a bărcii, care s-a dezechilibrat și s-a răsturnat,” a explicat el.

Nava avea o capacitate de 14 persoane, dar transporta 20 de turiști în momentul în care s-a răsturnat, a spus și șeful poliției din Boyolali, Morry Ermond.

Echipele de salvare încearcă să găsească două persoane dispărute în accidentul de duminică după-amiază. Una dintre acestea este copilul cel mai mic al unui bărbat care a supraviețuit accidentului, dar soția și alți doi copii ai săi au murit, potrivit site-ului de știri Detik.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!