Social

Un tânăr de 18 ani a furat mașina mamei și a plecat să jefuiască o sală de jocuri din Mamaia

Un tânăr de 18 ani a încercat să jefuiască o sală de jocuri de noroc din Mamaia şi a agresat o angajată, iar anchetatorii au stabilit că el s-a deplasat la localul respectiv cu maşina mamei sale pe care a condus-o deşi nu are permis.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au anunţat, vineri, că un tânăr de 18 ani este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

„În concret, în cauză s-a reţinut că la data de 08.05.2024, în jurul orei 05:00, inculpatul F.D., în vârstă de 18 ani, în timp ce se afla în apartamentul în care locuieşte împreună cu mama sa, din oraşul Năvodari, a luat cheile autoturismului mamei sale. Apoi s-a urcat la volanul autoturismului, ce era parcat în apropierea blocului, şi a condus fără a deţine permis de conducere până în staţiunea Mamaia, oprind în faţa unei săli de jocuri de noroc. Inculpatul şi-a acoperit apoi capul cu gluga hanoracului cu care era îmbrăcat şi faţa cu un obiect din material textil şi a intrat în sala de jocuri, unde s-a apropiat de barul în spatele căreia se afla operatoarea”, au anunţat anchetatorii, citați de news.ro.

Ei au adăugat că tânărul i-a cerut femeii banii obţinuţi din încasări şi pentru că nu i-a primit a sărit peste bar, a lovit operatoarea cu palmele şi a aruncat spre ea cu un obiect.

„A răvăşit mai multe bunuri şi a distrus un telefon mobil, după care a părăsit sala de jocuri, fără a reuşi să sustragă vreo sumă de bani. Ulterior inculpatul a condus din nou până la locuinţa sa, unde a fost găsit la data de 16.05.2024, cu ocazia efectuării unei percheziţii domiciliare”, a mai transmis sursa citată.

Tânărul a fost prezentat Judecătoriei Constanţa care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!