Cultura-Educatie

Vacanță pentru unii elevi, începând de vineri, 3 februarie

Unii elevi vor intra în vacanţă vineri, după finalizarea cursurilor, în funcţie de decizia inspectoratelor şcolare, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Inspectoratele şcolare pot decide ca elevii din judeţul respectiv sau din Bucureşti să aibă vacanţă în perioada 6 – 26 februarie, relatează Agerpres.

În Bucureşti, elevii vor avea vacanţă între 20 şi 26 februarie. Următoarea vacanţă este din 7 aprilie până pe 18 aprilie. În zilele nelucrătoare/de sărbătoare legală prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă nu se organizează cursuri.

Programele „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se vor desfăşura în perioada 27 februarie – 16 iunie, în intervale de câte cinci zile consecutive lucrătoare, a căror planificare se află la decizia unităţii de învăţământ. Derularea celor două programe nu se planifică în acelaşi interval de cursuri.

Prin excepţie, la clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică, din învăţământul profesional şi din învăţământul postliceal, în perioadele dedicate programelor „Şcoala altfel” şi „Săptămâna verde” se organizează activităţi de instruire practică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!