Diverse

VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, se află în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică.

Site-ul ziardecluj.ro a publicat în cursul acestei zile un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Cei doi au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată.

Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod.

ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS:

Parte din dialog:

Soțul înșelat: „Te rog frumos, lasă-mă să intru! Promit că nu-i fac nimic. Nu vreau să mă țigănescu nici cu tine, nici cu ea. Vreau doar să-i demonstrez că e mai josnică decât zice”.
Ciprian Marica: „Hai, nu mai filma”.
Soțul înșelat: „De la tine mă așteptam mai puțin decât de la ea.
Ciprian Marica: Hai să vorbim, nu-ți fac nimic! Vreau doar să stăm de vorbă. Pot să vorbesc puțin cu tine?”
Soțul înșelat: „Vreau doar să vorbesc cu Ana, apoi stăm de vorbă cât vrei tu.”
Ciprian Marica: „Doamne, iartă-mă!, ce se întâmplă? Hai până aici puțin, hai să stăm de vorbă. M-ai înnebunit cu filmatul. Exagerezi mult”.
Soțul înșelat: „Spune-mi că Ana nu e înăuntru și apoi vorbim. Ana, deschide! Știu că ești acolo de 4 ore!”
Ciprian Marica: „Hai să vorbim puțin”.

Ciprian Marica are o relație + Ana Muntean s-a împăcat cu soțul
În prezent, Ciprian Marica se află într-o relație cu Ioana Marcu, o poveste de dragoste care durează de mai mulți ani. Cei doi au împreună doi copii.

Florin Muntean junior și Ana Muntean, părinții a doi copii, sunt în continuare împreună. În momentul în care cei doi s-au căsătorit, au fost cununați de către Rareș Bogdan, politician PNL.

One thought on “VIDEO Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

  • O cu..a! Marina e un pa…al la…iu! Daca a iertat o sotul inselat ala e un mare B.U! Sau im…ent

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!