Astâzi proteste anti-restricţii în Toată Țara, la ora 17 în fața prefecturilor

Mii de persoane au participat în mai multe oraşe din ţară la proteste împotriva restricţiilor impuse de autorităţi. Manifestaţii au avut loc în Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Ploieşti, Constanţa, Braşov, Sibiu, Piteşti, Arad, Brăila.

În Capitală, lumea s-a strâns în Piaţa Universităţii şi în Piaţa Victoriei. Manifestanţii au cerut demisia Guvernului, demisia lui Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență şi ridicarea restricţiilor.

În Constanța, au fost cei mai mulți protestatari, pe lângă demisia Guvernului și demisia lui Raed Arafat, ei au protestat și împotriva autorităților locale, au cerut demisia primarului Vergil Chițac și a președintelui CJ, Mihai Lupu. Astâzi organizatori estimează ca vor fi câteva mii.

Citește și: Ieșiți din Casă dacă vă Pasă! Prefectul Coșa, Chițac și Lupu s-au evaporat din Instituții

”NU cedăm până nu terminați odată prostiile astea de restricții care nu duc la nimic bun! Horeca e ucis sistematic! Şcolile ba se închid, ba se deschid, ba se închid!

Purtăm măşti deşi un foarte mare procent de măşti neconforme este pe piață şi ghici cine a fost incapabil/a asistat pasibil la acest lucru?
Vreți să aglomerați clienții magazinelor până în ora 18:00 de parcă de la 18:00 activitatea virusului creşte! Nu există nici o logică şi nici o soluție din partea guvernului pentru criza Covid!

Voi vreți să tratați efectul când defapt cauza este sistemului sanitar incapabil! Este incapabil pentru că doctorii au plecat din România din cauza polticii duse în ultimii 30 de ani, este incapabil datorită promovărilor pe bază de carnet de partid în fiecare spital, este incapabil pentru că o şleahtă de oligarhi au făcut afaceri cu echipamente medicale.

Citește și: Protest de amploare în Constanța și mâine. Autoritățile locale sunt în stare de panică

Statul Român nu mai produce nimic, dar este finanțat de sutele de mii de amenzi date motivând în fond criza covid. Numărul amenzilor care apropo sunt ca să prevină este mai mare decât numărul actual al infectaților de covid!
Jos dictatură că de aia au murit oameni în 89′, pentru libertate!

Toți cei care ați primit amenzi astăzi la protestul din Constanța, vă ajut să le contestați!” a declarat organizatorul Simion George Alexandru, un tânar din Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!