Protest de amploare în Constanța și mâine. Autoritățile locale sunt în stare de panică

Sute de persoane au participat, duminică seara, în municipiul Constanţa, la un protest organizat împotriva noilor măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19, fiind cel mai mare protest din țară de până acum.

Protestatarii au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, și pe bulevardele din Constanța lozinci printre care „Masca jos”, „Jos Guvernul”, „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, „Jos criminalii”, lozinci împotriva primarului Chițac și a președintelui CJ, Mihai Lupu, dar şi cântând imnul naţional „Deşteaptă-te române”

Citește și: Ieșiți din Casă dacă vă Pasă! Prefectul Coșa, Chițac și Lupu s-au evaporat din Instituții

Manifestarea de la Constanţa a fost iniţiată pe o pagină de socializare, iar la eveniment au fost prezente câteva sute de persoane. Mâine constănțenii sunt din nou invitați la acest protest, iar oganizatorii se așteaptă de această dată la mii de persoane.

”Mâine la ora 17:00 ne vedem din nou în fața Prefecturii Constanța, nu cedăm, iesim pana cand vocile NOASTRE se v.or face AUZITE! Strigăm: LIBERTATE, LIBERTATE TE IUBIM, ORI ÎNVINGEM, ORI MURIM!” au transmis organizatorii pe rețelele de socializare.

One thought on “Protest de amploare în Constanța și mâine. Autoritățile locale sunt în stare de panică

  • 29 martie 2021 la 15:18
    Permalink

    Posibil sa își dea piperul seama ca ai ajuns bătaia de joc a lui arafat, Johannis și a incultului de Voiculescu, în monoșină fata nici o școală sau diploma și afon în ale medicinei, Bravo romani, JOS JOHANNIS, ARAFAT, VOICULESCU ȘI TOT GUVERNUL CÂȚU

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!