Social

Băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, violați în București. Trei suspecți au fost duși la Poliție

Mai mulți băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani ar fi fost violați de către trei bărbați. Poliția Capitalei anunță că a făcut patru percheziții în acest caz, trei suspecți au fost duși la Poliție, iar doi au fost reținuți.

Polițiștii au făcut investigații în perioada iulie-noiembrie 2020, în baza unei sesizări din oficiu. Ancheta l-a vizat pe un bărbat în vârstă de 56 ani, suspect de săvârșirea mai multor infracțiuni de viol, act sexual cu un minor și agresiune sexuală, fapte ce ar fi fost săvârșite asupra mai multor minori, proveniți dintr-o familie dezorganizată.

În timpul verificărilor au fost obținute date și indicii cu privire la alți doi bărbați, de 45 și respectiv 48 de ani, cercetările fiind extinse față de aceștia pentru act sexual cu un minor.

Astfel, joi au fost puse în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele bărbaților, aceștia fiind găsiți și duși la sediul Poliției Sectorului 1 pentru cercetări.

Au fost găsite și ridicate mai multe medii de stocare, telefoane mobile și obiecte de îmbrăcăminte.

„Din probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că aceștia, profitând de starea familială a minorilor, băieți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, i-ar fi agresat sexual. Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol, agresiune sexuală și act sexual cu un minor, cu bărbații de 56 și respectiv 45 de ani în stare de reținere, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală”, transmite Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!