Diverse

BBC complet ȘOCAT. O prezentatoare strălucită de la BBC ar fi murit după vaccinarea cu AstraZeneca

Familia prezentatoarei de la BBC care a murit săptămâna trecută susține că aceasta a decedat din cauza cheagurilor de sânge formate după ce s-a vaccinat cu serul anti-Covid produs de AstraZeneca, scrie The Guardian. Scandalul survine după un alt cutremur mediatic provocat de moartea modelului Stephanie Dubois tot după vaccinarea cu AstraZeneca.

Lisa Shaw a murit vineri, în spital, la vârsta de 44 de ani. A început să aibă dureri de cap la o săptămână după ce s-a vaccinat, iar starea a continuat să i se înrăutățească în zilele ce au urmat.

A fost internată la terapie intensivă, într-un spital din Newcastle, cu cheaguri de sânge, însă medicii nu au reușit să o salveze.

Lisa a fost prezentatoare la BBC Radio Newcastle, cu apariții zilnice în eter. A lucrat la Radio BBC din 2015, după ce anterior mai activase la alte două posturi de radio.

Rik Martin, redactor executiv interimar al BBC Radio Newcastle, a declarat: „Era o colegă de încredere, un prezentator strălucit, un prieten minunat, o soție și o mamă iubitoare. Îi plăcea să fie la radio și era iubită de publicul nostru. Am pierdut pe cineva special care a însemnat foarte mult pentru mulți oameni.”

BBC a emis o declarație, citând membrii familiei, prezentând-o pe Lisa drept o „persoană uimitoare“: „Suntem cu toții complet șocați și întristați, iar golul din viața noastră nu va fi niciodată umplut. Suntem atât de recunoscători pentru timpul petrecut împreună și există atât de multe amintiri fericite pe care le vom ține cu drag pentru tot restul vieții noastre. A fost cea mai bună soție și mamă, soră, fiică, mătușă, prietenul și colega la care oricine putea apela. (…) Am dori să mulțumim tuturor pentru dragostea copleșitoare și sprijinul pe care l-am primit într-un moment atât de dificil, arătând cât de mult a fost prețuită de atât de mulți oameni. O vom iubi și ne va fi dor de ea, întotdeauna”.

Lisa a crescut în comitatul Durham, și a studiat la Universitatea Bournemouth.

Ea a câștigat Sony Gold Award pentru matinalul de la radio.

Chris Burns, șeful BBC Local Radio, a declarat: „Lisa a fost un prezentator talentat cu multe realizări pe plan profesional”.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!