BMW-ul Elenei Băsescu, ridicat de Poliţia Locală Constanţa, dintr-o stație de autobuz.

În chiar prima zi de campanie electorală, Elena Băsescu a fost amendată de echipajele Poliţiei Locale, la Constanţa. Candidata la Camera Deputaţilor parcase BMW-ul într-o staţie de autobuz, neregulamentar. Se pare că este o tradiție, chiar și președintele filialei Constanța, pusese stăpânire pe trotuarul din fața micului său partid.

Elena Băsescu, fiica fostului președinte al României, este mamă a trei copii, nu muncește. Anul acesta, și-a cumpărat un BMW X6 40i, mașină care poate ajunge la 90.000 de euro. Potrivit declarației de avere, Elena Băsescu nu are nicio locuință, nici terenuri. Are însă bijuterii de aur și argint și ceasuri în valoare de circa 40.000 de euro, achiziționate în perioada 2007 – 2014. Mai are peste 136.000 de euro în conturi, bani depuși în 2012, respectiv 2018.

Maşina a fost ridicată de platforma auto chemată de Poliţia Locală şi a fost transportată prin oraş, spre locul de depozitare din zona industrială a Constanţei, de unde proprietarii îşi pot recupera autovehiculul, contra unei sume considerabile, pe lângă punctele de penalizare date de Poliţia Rutieră.

Pentru a-şi primi maşina înapoi, un constănţean are de plătit 570 lei operaţiunea făcută de Confort Urban SRL, firma municipalităţii, pentru ridicarea şi transportul la parcul auto de pe Caraiman, plus 580 lei la Poliţia Locală (plătibili în 24 ore cu reducere 50%) însemnând 4 puncte de amendă, plus 3 puncte de penalizare la permisul auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!