Diverse

Bolnav în fază terminală, a sunat la poliție și a mărturisit o crimă comisă în 1995

Un bărbat din Alabama, în vârstă de 53 de ani, diagnosticat cu o boală aflată în fază terminală, s-a autodenunțat în cazul unei crime săvârșite în urmă cu 25 de ani. Acesta i-a mărturisit unui detectiv, prin telefon, că el a fost cel care a apăsat pe trăgaci, informează People.

Potrivit raportului de arestare, obținut de sursa citată, Johnny Dwight Whited a sunat, miercuri, la Departamentul de Poliție Decatur pentru a-și lua povoara de pe suflet. Acesta a spus că a împușcat mortal un bărbat în 1995.

Conform The New York Times, Whited a vorbit cu detectivul Sean Mukaddam, oferindu-i acestuia detalii specifice despre împușcăturile fatale pe care doar ucigașul le-ar fi putut cunoaște.

Dezvăluirile făcute de bărbat se potrivesc cu dovezile adunate de la locul crimei. În raportul de arestare a lui Whited, poliția nu a menționat vârsta victimei, pe nume Christopher Alvin Dailey , dar a confirmat că acesta a fost împușcat și ucis.

Raportul de arestare menționează, de asemenea, că anchetatorii nu au reușit niciodată să identifice un suspect în acest caz. Whited, care a fost acuzat de crimă, ar putea scăpa de închisoare, dacă achită o cauțiune în valoare de 15.000 de dolari.

Avocatul său nu a putut fi contactat pentru a face comentarii. Raportul de arestare nu menționează un posibil motiv al crimei. Cadavrul lui Dailey a fost descoperit de doi adolescenți, un băiat și o fată, într-o pădure. După ce au făcut această descoperire macabră, adolescenții au alertat un echipaj utilitar din apropiere, care a chemat poliția.

The Times a vorbit cu detectivul Mukaddam despre conversația acestuia cu Whited. „Avea remușcări. Era jenat de anumite lucruri. Voia să-și ia povara de pe suflet”, a spus omul legii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!